Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/mjas1/domains/psychotherapy-bcn.com/public_html/wp-site/wp-includes/functions.php on line 4187 Om mig | Konstruktivistisk Psykoterapi i Barcelona

OM MIG

 

Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut med erfarenhet av individuell-, par- och familjeterapi.

Jag specialiserar mig på konstruktivistisk psykoterapi som har en lång tradition här i Barcelona.

Parallellt med min privatpraktik, arbetar jag också på Hestía Internationellt Centrum för Psykoterapi som är erkänt i hela Katalonien. VI är ett team bestående av flerspråkiga psykologer och psykiatriker som erbjuder mångsidig hjälp anpassad efter dina behov.

Jag är också doktorand vid Universitet i Barcelona, lärare vid Universitet SWPS i Sopot (Polen) och associerad lärare vid Coherence Psychology Institute. Jag presentarar och undervisar i coherence terapi i Europa, särskilt i Spanien och Polen.

Jag har examen i skandinavistik och psykologi från Universitetet i Gdańsk och i konstruktivistisk psykoterapi från Universitetet i Barcelona. Jag har också slutfört en kurs i narrativ terapi på Institute of Narrative Therapy i London och i strategisk terapi vid Universitetet i Girona.

Jag är medlem i Colegio Oficial de Psicólogos de Catalunya (legitimationsnummer 19583) vilket är ett lagkrav för att få utöva psykoterapi i Katalonien.

Min passion är att få vara med om och åstadkomma positiva förändringar hos andra människor. Detta gör psykoterapi till mer är bara ett jobb för mig.


 

Michał Jasiński
psykolog och psykoterapeut
mob. +34 671 730 700
m.jasinski@copc.cat

Privatpraktik
Avinguda Diagonal 343, 2, 3
08037 Barcelona